Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Liverpoolille shokkitappio Selhurst Parkilla

  • sunnuntai, 23 marraskuu 2014 17:21

Heikossa tuloskunnossa oleva Liverpool sai otteluunsa lentävän lähdön sunnuntaina Crystal Palacea vastaan. Ottelua oli pelattu vain kaksi minuuttia, kun koirankopistaan avaukseen murtautunut Rickie Lambert sai huiman keskityksen Adam Lallanalta isäntien puolustuslinjan taakse, eikä erehtynyt.

Tämän jälkeen myös Palace sai ottelusta kiinni ja rupesi vyöryttämään vaarallisia hyökkäyksiä vieraiden päähän.

Aktiivinen ote palkittiin 17. peliminuutilla, kun Dwight Gale pääsi tuikkaamaan Yala Bolasien tolpasta kimmonneen kaukolaukauksen paluupallon ohi Simon Mignoletin.

Tauolle lähdettiin 1-1-tasalukemista ja toinen puoliaika eteni seesteisesti aina viimeiselle kymmenminuuttiselle asti.

Ottelun varsinaista peliaikaa oli jäljellä vain hieman päälle kymmenen minuuttia, kun Joe Ledley kaatoi litrakaupalla kylmää vettä Liverpoolin niskaan. Myös avausmaalin pohjustanut Bolasie veti pari keltapaitaa solmuun, löysi Ledleyn maalin edestä ja Selhurst Parkin yleisö räjähti riemusta.

Tämän jälkeen odoteltiin vieraiden loppukiriä, joka kuihtui lopulta kasaan vain pari minuuttia 2-1-osuman jälkeen. Palace sai vapaapotkun erinomaisesta paikasta ja Mile Jedinak upotti pallon lähes täydellisyyttä hipovalla vedollaan Pool-maalin oikeaan ylänurkkaan.

Ottelu myös päättyi näihin lukemiin, mikä nosti Palacen toiseksi viimeiseltä sijalta 15. pykälälle vain kahden pisteen päähän 12. majailevaan Liverpoolin nähden.