Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Carlos Tevez lähtökuopissa

  • lauantai, 19 helmikuu 2011 17:07

Carlos Tevez on vaihtamassa maisemaa ensi kesänä ja uusi osoite löytynee Barcelonasta tai Milanosta, kertoo The Sun.

Euroopan jalkapallojättilaiset ovat jo ilmaisseet aikeensa Cityn johtoportaalle siitä, että he ovat valmiita hankkimaan argentiinalaishyökkääjän käyttöönsä isollakin rahalla.

Tevez ei ole salannut kovaa koti-ikäväänsä pelatessaan Britteinsaarilla ja hän on jopa itse tarjonnut itseään siirtolistalle, mistä City kieltäytyi viime joulukuussa. Myöhemmin hän on ilmoittanut myöntyvänsä ratkaisuun ja haluavansa olla mukana rakentamassa seuran tulevaisuutta.

Argentiinalaiskärjen sopimusta Manchesterissa on jäljellä vielä kolme vuotta ja seura on valmistautunut korottamaan hänen palkkaansa ja antamaan provisioin tähden kuvaoikeuksista, jotta joukkueen kultakimpale pysyisi tyytyväisenä.

Seurassa ollaan silti huolissaan Tevezin jatkosta Pohjois-Englannissa ja neuvonantaja Kia Joorabchian uskotaan olevan merkittävässä roolissa tähden tehdessä lopullista ratkaisuaan.

Tevez olisi varmasti kova menetys Sky Bluesille, sillä hän on jo tällä kaudella ehtinyt 20 kertaa maalintekoon, joista 18 on syntynyt Valioliigassa.