Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

City Manchesterin valtias

  • sunnuntai, 02 marraskuu 2014 17:20

Manchester Cityn ja Unitedin välisestä paikallisottelusta ei draamaa puuttunut, kun United joutui pelaamaan yli puolet ottelusta vajaamiehisenä.

Avauspuoliaika oli molemmin puolin tarkkaa pelaamista, mutta parhaat maalipaikat siunaantuivat isäntäjoukkue Citylle, kun Jesus Navas ja Sergio Aguero pääsivat yrittämään avausmaalintekoa loistopaikoista – tuloksetta.

Voimasuhteet vaakakupissa kääntyivät ottelun avauspuoliajan lähestyttyä loppuaan, kun United-puolustaja Chris Smalling myöhästyi taklauksessaan pahasti ja sai jo toisen varoituksensa 39. peliminuutilla. Tämä tiesi miehelle ulosajoa ja punapaitojen joutumista selvästi alakynteen.

City sai vihdoin pelivälineen verkon perukoille, kun pelikello kääntyi 63. minuutille. Gael Clichy tarjoili pallon boksin sisään Sergio Aguerolle United-puolustajien keskelle, eikä argentiinalainen lähietäisyydeltä erehtynyt.

Muutamista hyvistä yrityksistä huolimatta lisäosumia ei nähty kummankaan joukkueen osalta, joten City pääsi juhlimaan kauden ensimmäistä derby-voittoa kotiyleisönsä edessä.

Voiton myötä isännät jatkavat sarjataulukossa kolmantena kuuden pisteen päässä sarjaa johtavan Chelsean kannassa. United puolestaan jatkaa sijalla yhdeksän, kun kymmen kierrosta Valioliigaa on pelattu.