Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

City niskanpäällä Falcao-kisassa

  • keskiviikko, 05 syyskuu 2012 15:30

Manchester City on tiettävästi niskanpäällä tarjouskilpailussa Atletico Madrid-hyökkääjä Radamel Falcaosta.

Roberto Mancinin luotsaama City on kivunnut Chelsean edelle kamppailussa Atleticon tähtihyökkääjä Radamel Falcaosta. Manchesterilaiset ovat tiettävästi valmiita pulittamaan hänestä jopa 47 miljoonaa puntaa, kertoo Goal.com.

Hallitseva Valioliigamestari yritti päästä sopimukseen kolumbialaishyökkääjästä jo kesän siirtoikkunan aikana, mutta ilman tulosta. Nyt seura tähtää hankintaan tammikuussa huippuagentti Jorge Mendesin avustuksella.

Kesän operaatio kuihtui lopulta siihen, ettei City onnistunut kauppaamaan Edin Dzekoa usean seuran kiinnostuksesta huolimatta. Lisäksi Carlos Tevez on palannut Roberto Mancinin suosioon.

Chelsea on myös ollut tiiviisti Falcaon perässä, eikä ihme. Ihmemies on iskenyt huimat 42 maalia pelaamissaan 53 ottelussa madridilaisseuran paidassa. Viimeisimmät osumansa hän niittasi juuri Chelsean verkkoon Supercupin finaalissa, jossa hän onnistui peräti kolmesti.

Tällä hetkellä manchesterilaisjoukkue on kuitenkin tarjouskilpailussa niskanpäällä, sillä talousvaikeuksissa painiva espanjalaisseura on asettanut Falcaon sopimukseen irtisanomispykälän, joka toteutuu 47 miljoonan punnan hintaan. Lisäksi City on onnistunut luomaan hyvät välit Madridin seurajohdon kanssa.

Joukkueiden lämpimät suhteet juontavat juurensa argentiinalaishyökkääjä Sergio Agüeron kauppoihin, kun viime vuonna manchesterilaiset pulittivat hänestä 38 miljoonaa puntaa.