Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

TV-kanava: Manchester City vahvistuu Espanjan EM-hyökkääjällä!

  • keskiviikko, 22 kesäkuu 2016 17:35

Espanjan EM-joukkueessakin paraikaa taitojaan esittelevä hyökkääjä Nolito jatkaa uraansa Valioliigassa. Espanjalainen TV-kanava TV3 nimittäin kertoo verkkosivuillaan, että Noliton edustama Celta Vigo on jo hyväksynyt Cityn tekemän ostotarjouksen.

Cityn pulittama hinta on noin 18 miljoonaa euroa, sillä kyseinen summa on espanjalaishyökkääjän nykyisestä sopimuksesta löytyvä ulosostohinta.

Asiasta on uutisoinut myös brittiläinen Sky Sports.

TV-kanavan tietojen mukaan City sorvaa Nolitolle kolmivuotisen sopimuksen, joka sisältää samalla option neljännestä vuodesta. Tiedossa on varmasti myös varsin runsas palkankorotus.

Vielä tämän vuoden aikana 30 vuotta täyttävä Nolito on edustanut Celta Vigoa jo vuodesta 2013 lähtien. Celtaan hän siirtyi portugalilaisseura Benficasta vain 2,6 miljoonalla eurolla, joten Celta tekee huippuhyökkääjällään varsin mukavan tilin.

Nolito oli päättyneellä La Liga -kaudella joukkueensa ehdottomia avainhahmoja, kun mies iski 29 pelaamassaan ottelussa yhteensä 12 maalia ja tarjoili seitsemän maaliin johtanutta syöttöä. Vahvat otteet poikivat Nolitolle lopulta myös kutsun Ranskan EM-kisoihin, joissa hän on tehnyt kolmessa ottelussaan yhden maalin ja antanut yhden maaliin johtaneen syötön.

Myös Barcelonan tiedettiin olevan kiinnostunut Noliton pestaamisesta.