Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

City yläkerran suojeluksessa, väittää Toure

  • tiistai, 24 huhtikuu 2012 22:17

Yaya Toure uskoo, että Manchester Cityn Valioliigan mestaruushaaveet ovat saaneet apua korkeammilta voimilta.

Kaksi viikkoa sitten City oli kahdeksan pisteen päässä Manchester Unitedista, mutta dramaattisten käänteiden jälkeen ero on kaventunut vain kolmeen pisteeseen. Osapuolet kohtaavat vielä kertaalleen ensi maanantaina ja Toure uskoo sinnikkäästi sinisten voittokulkuun.

- Seura on halunnut Valioliigan mestaruutta todella kauan. Minun mielestäni meillä on joku, joka yrittää auttaa meitä, koska Unitedin 4-2-johto vaihtui uskomattomaan 4-4-tasapeliin, norsunluunrannikkolainen pohti.

- Olemme tyytyväisiä tuloksiimme ja sunnuntai oli fantastinen Citylle. Meillä on toinen mahdollisuus ja toivon hyödyntävämme sen, koska se on meille erittäin tärkeää.

- Meillä on joukkue, joka voi voittaa kenet tahansa. Meillä on laatua ja mentaliteettia voittaaksemme tällaiset ottelut, Toure vakuutti.

Vappuaaton derby Etihad Stadiumilla vaikuttaa ennakkoon mestaruuden ratkaisevalta ottelulta ja Toure ymmärtää hallitsevan mestarin heittävän kovan haasteen.

- Se tulee olemaan hyvin suuri ottelu. Suuri ottelu faneille ja ihmisille, jotka rakastavat jalkapalloa, koska odotukset ja laatu ovat korkealla.

- Se tulee olemaan uskomatonta ja olen erittäin innoissani siitä, Toure päätti.