Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

De Jong: Tappioasemaan joutumista vältettävä

  • maanantai, 27 elokuu 2012 20:20

Nigel de Jong uskoo tämän kauden tarjoavan kovemman haasteen kuin edellinen, koska kaikki haluavat hallitsevan mestarin päänahan.

Manchester Cityn keskikentällä raatava Nigel de Jong haluaa joukkuetovereiltaan terävyyttä suorituksiin, jottei heidän tarvitsisi ottaa takaa-ajajan roolia ottelussa toisensa jälkeen.

- En tiedä mistä se johtuu. Se on paha tapa, hollantilainen kommentoi seuransa TV-palvelussa.

- Se on alkoi viime kauden viimeisestä ottelusta QPR:ää vastaan ja on jatkunut uuden kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa.

- Meidän on parannettava ja näytettävä, että olemme valmiita ottamaan haasteen vastaan minne tahansa menemmekin, kotona tai vieraissa, de Jong julisti.

Sarja-avauksessaan City isännöi nousijajoukkue Southamptonia, joka oli lähellä yllättää mestarismiehet. Saints onnistui iskemään kaksi maalia Etihad Stadiumilla, mutta tuolloin isännät nousivat viimeisten 20 minuutin aikana rinnalle ja ohi.

Sunnuntaina Roberto Mancinin suojatit joutuivat jälleen takaa-ajajan asemaan, kun Liverpool otti ohjakset haltuunsa Anfield Roadilla. City nousi kuitenkin tasoihin loppuhetkillä, kun Carlos Tevez kuittasi Liverpool-puolustaja Martin Skrtelin harhasyötöstä loppulukemiksi 2-2.

De Jongin mielestä yksikin piste Liverpoolilta oli hyvä suoritus, sillä joukkue nousi kahdesti tappioasemasta tasoihin sunnuntaina. Tosin sinipaidat olivat aggressiivisen kotijoukkueen hampaissa pahasti läpi ottelun.

- Pelasimme ajoittain kelvollista jalkapalloa – emme koko aikaa, mutta ainakin yritystä riitti, hollantilaispeluri muisteli.

- Oli sääli, että päästimme ne maalit, mutta toisaalta osoitimme päättäväisyytemme noustessamme kahdesti takaisin ja saadessamme pisteen mukaamme.

- Ei ole aina helppoa pelata jalkapalloa Anfieldilla. Me tiesimme sen muutaman viime kerran perusteella, De Jong tuumasi.