Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

VIDEO: Demichelisin töppäily kävi kalliiksi - Hart sivuun ainakin kuukaudeksi!

  • maanantai, 21 maaliskuu 2016 09:58

Sunnuntainen Manchesterin derby ei ollut niin sanotusti Martin Demichelisin päivä. Kokenut City-puolustaja on joutunut aiemminkin joukkueen fanien hampaisiin epävarmojen esitystensä johdosta, mutta tällä kertaa mies on saanut kuraa niskaan ehkä enemmän kuin koskaan ennen. Ja toisaalta, aivan syystäkin.

Ensin Manchester Unitedin nuori lupaus Marcus Rashford pyöritteli 35-vuotiasta Demichelisiä rangaistusalueen rajalla karaten maalintekoon. Demichelis saikin seurata derbyn ainoan maalin syntymisen makuupaikalta nurmen pinnasta. Myöhemmin auvaspuoliajalla Demichelis rappasi samaista Rashfordia rangaistusalueella jaloille rangaistuspotkun arvoisesti, mutta tuomari ei tilannetta kuitenkaan huomannut. Argentiinalaispakilla oli tilanteessa siis onnea mukana varsin paljon.

Mutta ei tässä vielä kaikki. Toisella puoliajalla Demichelis tarjoili käsittämättömän heikon syötön alaspäin City-veskari Joe Hartille, joka ehti putsaamaan pallon vain nippanappa ennen Unitedin Anthony Martialia. Hart joutui kuitenkin sykähtämään palloon sellaisella vauhdilla, että maalivahti reväytti tilanteessa pohkeensa ja hänet jouduttiin kantamaan paareilla pois kentältä.

City-luotis Manuel Pellegrini ilmoitti ottelun jälkeen, että Hart tulee olemaan sivussa ainakin kuukauden. Kyseessä on hurja takaisku Citylle, sillä vaikka Valioliigan ykköspaikka on ehtinyt manchesteriläisiltä jo karkaamaan, on joukkue edelleen mukana Mestarien liigassa kahdeksan parhaan joukossa. Ykkösmaalivahdin menettäminen tässä vaiheessa kautta kirpaiseekin joukkuetta erittäin pahasti.

City koki derbyssä muutoinkin kovia, sillä myös hyökkääjä Raheem Sterling liittyi ottelussa joukkueen, jo valmiiksi mittavaan loukkaantuneiden listaan. Myös hänen arvellaan olevan sivussa tositoimista kuukauden päivät. Joukkueen pelaajista loukkaantuneina ovat tällä hetkellä myös Nicolas Otamendi, Vincent Kompany, Kevin De Bruyne. Samir Nasri ja Fabian Delph.

Katso Joe Hartin loukkaantuminen tästä!


Ja tsekkaa Rashfordin tekemä maali tästä!