Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Eremenkon CSKA yllätti sikailleen Cityn

  • keskiviikko, 05 marraskuu 2014 23:36

Manchester Cityä viime vuodet piinannut eurokenttien kirous näyttää jatkuvan.

Etenkin Cityn kannalta tappio Roman Eremenkon edustamalle Moskovan CSKA:lle kirpaisi syvältä. Hallitseva Englannin mestari on nyt E-lohkon viimeisenä kahden pisteen potilla, kun vain kaksi kierrosta on pelaamatta.

Viimeksi juuri Moskovan kanssa tasan pelanneen manchesterilaisryhmän eurokirous näytti jatkuvan, kun vieraiden Seydou Doumbia puski venäläiset johtoon jo ottelun toisella peliminuutilla.

City onnistui kuittaamaan nopeasti, kun Yaya Toure niittasi pallon näyttävästi vapaapotkusta vieraiden maaliverkkoon.

CSKA siirtyi kuitenkin toistamiseen johtoon kymmenen minuuttia ennen taukovihellystä. Avausmaalin tapaan Bibras Natcho tarjoili ja Doumbia laittoi pelivälineen ohi Joe Hartin.

Lopullisesti Cityn taivas synkkeni 70. peliminuutin kohdalla, kun brassitähti Fernandinho joutui katselemaan toistamiseen keltaista korttia ja isännät joutuivat vajaamiehitykselle.

Manuel Pellegrinin miehistö näytti menettävän malttinsa totaalisesti ottelun kääntyessä loppuaan kohti, mikä eskaloitui Yaya Touren ottamaan suoraan punaiseen korttiin kahdeksan minuuttia ennen täyttä aikaa.

Bayern Munchen varmisti lohkovoittonsa, mutta lohkon toisesta sijasta käydään vielä kiivas kamppailu. AS Roma ja CSKA Moskova ovat molemmat neljässä pisteessä ja City viimeisenä kahdella pisteellä.