Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Guardiolalla edessään manageriuran pahin notkahdus

  • keskiviikko, 26 lokakuu 2016 16:33

Manchester City – manageri Pep Guardiolalla on edessään uransa pahin notkahdus, jos City ei onnistu voittamaan paikallisvastustajaansa illan ottelussa.

Manchester United isännöi Cityä keskiviikkoiltana Old Traffordilla Englannin Liigacupin ottelussa. City ei ole onnistunut voittamaan yhtään viimeisestä viidestä ottelustaan ja jos sama tahti jatkuu illalla, menestykseen tottunut Guardiola on ensimmäistä kertaa kuuden ottelun voitottomassa putkessa.

Guardiolan luotsaama City aloitti syksyn vahvasti voittamalla kaikki kymmenen ensimmäistä otteluaan. Kuitenkin viimeiset viikot ovat olleet synkkiä – takana on kolme tasapeliä sekä häviöt Tottenhamille Valioliigassa ja FC Barcelonalle Mestarien Liigassa.

Viimeksi espanjalainen on ollut samanlaisessa putkessa ensimmäisellä kaudellaan FC Barcelonan valmentajana. Myös tuolloin Guardiola aloitti vahvasti: 19 voittoa 22 ottelusta, jonka jälkeen seurasi notkahdus – kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Mutta kuten kaikki muistamme, Guardiola päätti kyseisen kauden FC Barcelonan kanssa triplaan, voittaen La Ligan mestaruuden, Copa del Reyn sekä Mestarien Liigan.