Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Joe Hart: Voimme keskittyä vain omaan tekemiseemme

  • tiistai, 07 helmikuu 2012 16:10

Manchester Cityn puolustuksen viimeinen lukko, maalivahti Joe Hart, vakuuttaa, ettei joukkue kiinnitä huomiota haastajiinsa, vaan keskittyy omaan suorittamiseensa.

Sinipaidat kukistivat viikonloppuna Fulhamin kotonaan maalein 3-0, mikä kasvatti joukkueen eron sarjakakkosena olevaan Unitediin kahteen pisteeseen.
Naapuriseura pelasi viimeksi upean loppukirin ansiosta Chelsean kanssa tasan 3-3, mutta helpotusta ei otteluohjelman myötä ole luvassa. Seuraavaksi Unitedin kohtaa nimittäin Liverpoolin, mikä antaa Citylle loistomahdollisuuden repiä eroa pahimpaan kilpailijaansa.

Hart uskoo kuitenkin, että heidän tulee keskittyä omiin otteluihinsa, eikä suoda ajatuksia haastajien mahdollisille pistemenetyksille.

- Voimme keskittyä vain itseemme. En usko, että tiedämme heidän otteluohjelmaansa, eivätkä he varmasti tiedä meidän vastaavaamme, Hart kertoi brittimedialle

- Meillä on monia tärkeämpiäkin asioita huolehdittavanamme kuin Manchester United. Meillä on tulossa iso ottelu Villaa vastaan ja muita eritäin tärkeitä joukkueita vastaamme, huippuvahti muistutti.