Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Kaikki putket katkeavat joskus vol. 2 - Dzeko onnistui vihdoin

  • tiistai, 26 huhtikuu 2011 10:23

Manchester City nappasi tärkeän vierasvoiton Blackburnistä lukemin 0-1. Ottelun ainoa maali merkittiiin hyökkääjä Edin Dzekolle, jolle maali oli uran ensimmäinen Valioliigassa.

25-vuotias kärkipelaaja hankittiin tammikuussa saksalaisesta VfL Wolfsburgista 32,5 miljoonan euron siirtosummalla. Valioliigassa maalihanat ovat kuitenkin pysyneet ennen maanantaita visusti kiinni. Dzeko ehti pelata yhdeksän liigapeliä ennen ensimmäistä täysosumaansa. City-uran debyyttimaali on kuitenkin syntynyt jo aiemmin. Bosnialainen on nimittäin onnistunut sekä FA-cupissa että Eurooppa-liigassa.

Voitolla Manchester City nousi liigassa 59 pisteeseen ja ero viidentenä olevaan Tottenhamiin kasvoi neljään pisteeseen. Valioliigan neljäs pääse ensi vuonna Mestarien liigan karsintaan, kun taas viidenneksi sijoittunut pelaa ensi kaudella Eurooppa Liigaa.

Blackburnin tilanne Valioliigan hännillä sen sijaan synkkeni entisestään. Joukkue on nimittäin sarjataulukossa sijalla 16 ja eroa putoamisviivaan on ainoastaan yksi piste.