Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Kompany: Annoimme kaikkemme

  • torstai, 13 maaliskuu 2014 13:37

Manchester Cityn kapteenin mukaan joukkue voi olla ylpeä pistettyään kaiken peliin eilisessä tappioon päättyneessä Mestarien Liigan ottelussa FC Barcelonaa vastaan. 

City ei onnistunut kääntämään ensimmäisen osaottelun 2-0 tappioasemaa voitoksi ja jäi lopulta yhteismaaleissa 4-1 tappiolle. 

Kompany oli kuitenkin tyytyväinen omiensa suoritukseen.

”Uskon, että puhun kaikkien puolesta kun sanon, että annoimme kaikkemme. Toki muutamasta paikasta olisimme voineet tehdä maalin, mikä olisi muuttanut pelin kulkua.”

”Jouduimme jo toista kertaa pelaamaan kymmenellä miehellä - sen jälkeen kuin meiltä evättiin selkeä pilkku - ja se ei ole helppo tehtävä.”

Pablo Zabaleta lähetettiin pukuhuoneeseen ottelun 78. minuutilla protestoituaan kovaäänisesti tuomarin päätöstä jättää rangaistuspotku viheltämättä.

”Mielestäni tilanteessa ei ollut mitään epäselvää. Mielestäni Gerard Pique taklasi Edin Dzekoa ja tuomari seisoi kahden metrin päässä.”

”En ymmärrä miksi sain punaisen. Menin puhumaan tuomarille ystävällisessä mielessä. Tottakai olin hieman vihainen hänelle, koska hän ei viheltänyt pilkkua mutta olen aina ollut erittäin kohtelias hänelle.”