Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Mancini: Balotelli jää 101 % varmuudella

  • tiistai, 15 toukokuu 2012 16:29

Roberto Mancini vakuuttaa, että hyvässä ja pahassa kunnostautunut Mario Balotelli jatkaa Manchester Cityssä myös ensi kaudella.

Tuore mestarimanageri vakuutti, ettei Mario Balotelli jätä Cityä kesän siirtoikkunan auetessa, vaikka häntä onkin huhuttu vahvasti vaihtokaupassa Zlatan Ibrahimovicin korvikkeeksi AC Milaniin.

Ristiriitaisena persoonana tunnettu Balotelli on koetellut Mancinin hermoja tälläkin kaudella olan takaa, mutta hänen panoksensa mestaruusjahdissa oli vähintäänkin merkittävä.

Italialaishyökkääjä on jo kertonut hänen tulevaisuutensa lepäävän Manchesterissa, hänen agenttinsa vakuuttaessa, ettei hän ole myytävänä.

- Mario on varma ja minä olen varma: Balotelli jatkaa Cityssä 101 prosentin varmuudella. Hän oli ratkaisevassa roolissa viimeisillä 15 minuutilla QPR:ää vastaan. Olen varma, että hän pelaa hienot EM-kisat, Mancini ylisti suojattiaan.

Italialaistaustainen manageri otti myös kantaa Ibrahimoviciin, mutta väittää ettei City ole vielä ajatellut kesän siirtomarkkinoita.

- Ibra on loistava pelaaja, mutta en usko, että Milan haluaa myydä häntä. Rehellisesti sanottuna emme ole vielä ajatelleet siirtoja. Olemme keskittyneet mestaruuteen, City-luotsi vakuutti.

Lisäksi Mancini palasi vielä mestaruustunnelmiin.

- Me ansaitsimme mestaruuden. Teimme enemmän maaleja kuin kukaan muu ja pelasimme parasta jalkapalloa. Lisäksi löimme Unitedin kahdesti, Mancini muistutti.