Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Mancini huolissaan Kompanysta

  • keskiviikko, 10 lokakuu 2012 12:31

Vincent Kompany edustaa Belgiaa maajoukkuetauolla siitä huolimatta, että hän on edelleen toipumassa pohjevammastaan. Tämä ei tietenkään miellytä City-luotsi Roberto Mancinia.

City-manageri on huolissaan kapteeni Vincent Kompanysta, joka käytännössä toipuu edelleen pohjevammastaan. Hän kuitenkin päätti liittyä edustamaan kotimaataan maaottelutauolla, vaikka häntä kehotettiin jäämään Manchesteriin lepuuttamaan itseään.

Mancini, joka jätti topparin kokoonpanonsa ulkopuolelle viikonlopun 3-0-voittoon päättyneestä Sunderland-ottelusta, olisi halunnut belgialaisen valitsevan edustustehtävien sijaan Carringtonin harjoituskeskuksen maisemat.

Kompany ilmoitti pelihaluistaan viikonloppuna Twitter-tilillään.

- Vamma ei ole kovin paha, mutta sain sen edellisessä ottelussa. Yritän päästä kuntoon maaotteluita varten, kuului belgialaisen viesti.

Goal.com tavoitti henkilön Mancinin sisäpiiristä, joka vahvisti italialaisluotsin tyytymättömyyden.

- Roberto on aina pitänyt pelaajista, jotka lyövät itsensä likoon, mutta hän totisesti kohautti kulmakarvojaan tämän vuoksi, koska Vincent oli sivussa Sunderland-ottelusta. Hän olisi halunnut lääkintähenkilöstön pitävän häntä silmällä, kun seuralla on menossa pari hiljaisempaa viikkoa Carringtonissa, lähde paljasti.

Tuore loukkaantuminen on Kompanylle jo kolmas kuluvan kuuden kuukauden sisään. Tämän vuoksi Mancini haluaisi olla riskeeraamatta tähtipuolustajansa terveyttä.