Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Mancini kadehtii Unitedia

  • lauantai, 18 elokuu 2012 13:07

Manchester City –käskijä Roberto Mancini uskoo, että Manchester Unitedilla on käytössään maailman paras hyökkäysarsenaali Robin van Persien saapumisen myötä.

United päätti hollantilaisen van Persien siirtoprosessin perjantaina vahvistamalla nelivuotisen sopimuksen entisen Arsenal-kapteenin kanssa.

Van Persie liittyi näin ollen punapaitojen jo varsin leveään hyökkääjäkalustoon, johon kuuluvat Wayne Rooney, Danny Welbeck ja Javier Hernandez. Naapurileirissä tämä on aiheuttanut huolestuneita – jopa kateellisia ajatuksia.

- Luulen, että heillä on neljä maailman parasta hyökkääjää, arvioi Mancini, jonka omasta tallista löytyy mm. kvrtetti Sergio Aguero, Carlos Tevez, Mario Balotelli ja Edin Dzeko.

- Viime vuonna meidän hyökkääjämme olivat parempia kuin muut, mutta meidän täytyy työskennellä tänä vuonna kovemmin kuin viimeksi, koska Van Persien vahvistama United on parempi, Mancini, pohti Sky Sportsille.

Osaltaan kyseessä voi olla myös paineiden kasaamista naapuriseuran niskaan. Mancini ilmoitti jo viikko sitten, että United on mestarisuosikki numero yksi. Nyt van Persien myötä aseman vain korostui entisestään.

- Kyllä, olin tosissani sen suhteen mitä sanoin viime viikolla, koska United on pelannut mestaruudesta aina joka vuosi viimeisten 20 kauden aikana, City-luotsi vakuutti.

- Vaikka voitimme viimeisimmän mestaruuden, emme voi muuttaa sitä suoraan tämän kauden mestaruudeksi, Mancini muistutti loppuun.