Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Mancini: Manchester City olisi hullu erottaessaan minut

  • sunnuntai, 03 huhtikuu 2011 16:16

Italialainen uskoo pystyvänsä samaan kuin Interin kanssa ja vakuuttaa Cityllä olevan yhtäläiset mahdollisuudet menestykseen hänen kanssaan.

Roberto Mancinin mielestä Manchester City olisi hullu, jos seura erottaisi hänet managerin tontilta.

Italialasikäskijän ykköstavoitteena on sijoittua neljän parhaan joukkoon Valioliigassa, jotta joukkue pääsisi ensi kaudella Mestareiden liiga -viheriöille, mikä tällä hetkellä näyttää erittäin todennäköiseltä.

Sky Blues on tällä hetkellä kolme pistettä Tottenhamia sarjataulukossa edellä, mutta joukkueet kohtaavat vielä tällä kaudella City of Manchester Stadiumilla.

Lehdistössä on voimakkaasti spekuloitu Mancinin potkuja, mikäli hän ei onnistu luotsaamaan joukkuettaan Mestareiden liigaan, mutta valmentaja itse sanoo erottamisen olevan harkitsematon virhe, vaikkakin joukkue ei tavoitteeseensa pääsisi.

- Kyllä, olisi erittäin hullua vaihtaa manageria, sillä olen työskennellyt kovasti seuran eteen siitä lähtien kun tänne saavuin, Mancini sanoi.

- Se oli samanlaista Interissä ja kaksi ensimmäistä vuotta olivat kauheita, koska jouduin muuttamaan ajattelutapoja koko seurassa, hän jatkoi.

- Tiedän, että voin tehdä täällä saman kuin Interin kanssa ja voittaa kaiken mahdollisen, italialaisluotsi vakuutti.