Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Mancini toivoo Unitedille menestystä Euroopassa

  • lauantai, 09 helmikuu 2013 00:39

Manchester Cityn Roberto Mancini pitää peukkuja verivihollisilleen Mestarien liigan pudotuspelivaiheen ottelussa Real Madridia vastaan.

Italialaisluotsi paljasti kannattavansa Manchester Unitedia Mestarien liigan jatkovaiheessa, jotta pahimman kilpailijan keskittyminen kotoiseen Valioliigaan herpaantuisi.

Cityn oma urakka Euroopassa päättyi jo lohkovaiheessa toisena vuonna peräkkäin, kun se jäi lohkonsa viimeiseksi ilman ainuttakaan voittoa.

Mancini kuitenkin uskoo, että hänen suojattinsa voivat hyötyä Sir Alex Fergusonin miehistön etenemisestä turnauksessa mahdollisimman pitkälle.

- On normaalia, että saatat menettää voimiasi, kun pelaat Real Madridin kaltaisia joukkueita vastaan Mestarien liigassa. Toivon siis Unitedille jatkoon pääsyä, italialainen pohti.

Vaikka United on kasvattanut eron sarjakärjessä jo yhdeksään pisteeseen, kun vain 13 ottelua on jäljellä, ei kokenut manageri anna uskon horjua.

- Olemme epäonnekkaita, sillä menetimme pelaajia Afrikan mestaruusturnauksen takia. Mutta viime vuonna kukaan ei uskonut meidän pystyvän voittamaan mestaruutta ja lopulta teimme sen. Tänä vuonna voi käydä samoin.