Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Puhelu Pep Guardiolalta vakuutti superlupauksen? - United jäi nuolemaan näppejään!

  • perjantai, 29 heinäkuu 2016 17:34

Brasilialainen junutähti Gabriel Jesus on ollut yksi tämän kesän siirtomarkkinoiden kovimmista puheenaiheista. Eikä syyttä, vasta 19-vuotias hyökkääjä on tänä vuonna peräti 19 maalia 33 pelaamassaan ottelussa Brasilian pääsarjajoukkue Palmeirasille.

Jesusin perässä onkin ollut oikeastaan jokainen Euroopan suurseura, ja etenkin Real Madrid, Barcelona, Juventus ja Manchester United ovat osoittaneet suurta kiinnostusta superlupauksen hankkimisesta.

Näiden neljän joukkueen epäonneksi myös Manchester City on ollut siirtokuvioissa vahvasti mukana, ja nyt näyttääkin siltä, että Jesus tulisikin matkaamaan seuraavaksi nimenomaan Cityn väreihin. Brasilialainen Globo Esporte nimittäin kertoo, että Pep Guardiola olisi saanut käännettyä nuorukaisen pään siirron suhteen juteltuaan puhelimessa Jesusin kanssa.

International Business Times uutisoi myös omilla verkkosivuillaan asiasta, kertoen muun muassa, että Manchester United on joutunut perääntymään siirtorulianssista huomatessaan, että City oli nuorukaisen ykköskohde. United oli tarjonnut lehden mukaan parempaa palkkaa Jesusille, mutta tämä ei ollut tilanteessa auttanut.

Jesus on paraikaa leireilemässä Brasilian U23-maajoukkueen mukana valmistautumassa Rion olympialaisten jalkapalloturnaukseen. Nuori tähti saa turnaukseen seurakseen muun muassa Barcelonan supertähden Neymarin, joka on niinikään yrittänyt puhua nuorukaista omaan seuraan.

Toistaiseksi City on kuitenkin tilanteessa niskan päällä.

- Tulevaisuuteni on jo melkein päätetty. Minun perheeni ja edustajani tietävät minne haluan lähteä pelaamaan, mutta nyt keskityn täysin olympiakullan voittamiseen. Sopimus on jo lähes tehty, mutta nyt keskityn tähän, Jesus sanaili Brasilian junnumaajoukkueen lehdistötilaisuudessa The Guardianin mukaan.

Tsekkaa tästä Gabriel Jesusin parhaat palat kuluvalta vuodelta!