Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Roberto Mancini odottaa Dzekolta enemmän

  • keskiviikko, 16 helmikuu 2011 18:21

City -manageri odottaa enemmän hankinnaltaan vaisun alun jälkeen ja on toiveikas Eurooppa -liigan suhteen.

Manchester City -luotsi Roberto Mancini on ilmaissut pettymyksensä kärkipelaaja Edin Dzekon alkuun Pohjois-Englannin maisemissa.

Bosnialaistähdellä on ollut vaikeuksia sopeutua Valioliigan pelityyliin hänen siirryttyään saarivaltioon Saksan Budesliigan Wolfsburgista, sillä Dzeko on onnistunut maalaamaan vain kertaalleen seitsemässä ottelussa.

Tiistai-illan Eurooppa -liigan kamppailussa tahti jatkui samanlaisena, kun City pelasi maalittoman tasapelin Aris Salonikan kanssa.

Italialainen Mancini on ollut pettynyt joukkueensa hankinnan heikkoon alkuun, mutta kertoo samalla, että hän tarvitsee aikaa päästäkseen sisään Cityn pelityyliin.

- Odotan enemmän Dzekolta. Hänen täytyy parantaa, sillä hän on hyvä pelaaja, Mancini kommentoi toimittajille.

- Luulen, että hänellä on samanlaisia ongelmia kuin Fernando Torresilla, koska kun saavut tammikuussa et tunne joukkuekavereitasi. Se ei ole helppoa, hän kertoi.

- Hän pystyy muuttumaan joka ottelussa ja on tärkeää, että hän parantaa esityksiään nopeasti. Meidän tulisi pelata enemmän hänen kauttaan.

-Tarvitsemme myös muita pelaajia maalintekoon. Tänään Dzekolla oli vaikeaa löytää tilaa itselleen johtuen Salonikin pelityylistä.

Huolimatta 0-0 tasapelistä Mancini kuitenkin uskoo Cityn selvittävän tiensä seuraavalle kierrokselle ja samalla korosti heikkokuntoisen kentän vaikuttaneen joukkueen pelaamiseen.

- Tulos on parempi kuin 1-1. Meillä on mahdollisuutemme, sillä pelaamme kotona ja se on eri kenttä, Mancini jatkoi.

- Tämä ei ollut hyvä kenttä pelata jalkapalloa. Ensimmäisellä puoliajalla Aris pelasi kilpikonnaa ja se teki illastamme vaikean.

- Uskon, että Manchesterissa näemme aivan erilaisen ottelun. Me pelasimme hyvin - pelasimme jalkapalloa ja hallitsimme peliä, kun taas Aris pysyi pallon alla. Tunnelma ottelussa oli mahtava.


Muita artikkeleita tässä kategoriassa: Carlos Tevez lähtökuopissa »