Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Silvan pelaaminen Manchesterin derbyssä epätodennäköistä

  • perjantai, 20 syyskuu 2013 19:04

Manuel Pellegrini paljasti, että David Silvan pelaaminen sunnuntain Manchesterin derbyssä on erittäin epävarmaa. 

Reisivamma on pitänyt Silvan sivussa Cityn kahdesta viime ottelusta Stokea ja Viktoria Plzenia vastaan.

Pellegrini sanoi: "Silva aloitti harjoittelun tänään. Hän ei ole ehkä valmis sunnuntain peliin, mutta muut pelaajat ovat kunnossa". 

"Vincent Kompany pelasi 90 minuuttia Mestareiden liigassa joten hän on OK sunnuntaita silmällä pitäen". 

Pellegrini uskoo sunnuntaina vastaan asettuvalla David Moyesilla olevan paineita Sir Alex Fergusonin manttelinperijänä. Hän kuitenkin lisää, että tällaiset paineet ovat pelkästään hyvä asia olettaen, että Moyes pystyy vastaamaan huutoon. 

"On mahdotonta olla ottamatta paineita korvattuasi Sir Alex Fergusonin. Paineet kuuluvat ison seuran kuten Manchester Unitedin valmentamiseen. Se saattaa olla hyvä asia, sillä ainakin tiedät mitä sinun pitää tehdä". 

"Minulle ei tarvitse kertoa kuinka tärkeä tämä derby on. Asun ja työskentelen täällä, joten tiedän varsin hyvin tämän ottelun olevan jotain erityistä".

"Tämä on yksi kauden tärkeimmistä otteluista. Tottakai, jos et pysty voittamaan, on parempi ettet häviä, mutta me yritämme tosissamme voittaa". 

David Moyes voitti yhdeksän viimeisestä 12 kohtaamisestaan Cityä vastaan ollessaan Evertonin peräsimessä. Pellegrini sen sijaan voitti Moyesin Mestareiden liigan karsinnoissa 2005 käskyttäessään Villarealia.