Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Tevezin esiintyminen FA Cupin finaalissa on 50/50

  • torstai, 28 huhtikuu 2011 12:32

Argentiinalaisen pelaamisen todennäköisyys on noin 50%. Samalla City ilmoitti, että maalivahti Shay Given on palannut harjoituksiin toivuttuaan olkapäävammastaan.

Manchester City on ilmoittanut, että kapteeni Carlos Tevezin pelaaminen FA Cupin finaalissa Stokea vastaan tapahtuu 50% todennäköisyydellä. Ottelu pelataan Wembleyllä 14.5.

Hyökkääjä loukkasi takareitensä Liverpoolia vastaan aiemmin tässä kuussa. Hän on ollut sairastuvalla siitä asti, eikä pelannut FA Cupin semifinaalissa Manchester Unitedia vastaan.

- Carlos Tevez on edistynyt hyvin pyrkimyksessään johtaa City Wembleylle 14. toukokuuta, vaikkakin hänen mahdollisuutensa pelaamiseen ovat tällä hetkellä vain luokkaa 50/50, kerrottiin Cityn virallisessa tiedotteessa.

Roberto Mancini on asettanut Tevezille vaateen, jonka mukaan tähden tulisi pelata yhdessä ottelussa ennen FA Cupin finaalia.

Jerome Boateng toipuu edelleen polvileikkauksesta, mutta Micah Richardsin odotetaan tekevän paluun näinä päivinä. Maalivahti Shay Given on jo palannut harjoituksiin.