Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Huhu: Arsenal-tähti suuntaamassa Manchester Unitedin riveihin?

  • maanantai, 09 toukokuu 2016 17:28

Italialainen jalkapallosivusto TuttoMercatoWeb raportoi maanantaina mielenkiintoisesta huhusta kohdistuen Arsenalin tähtipelaaja Mesut Öziliin. Sivuston mukaan saksalaistaituri voidaan nimittäin hyvinkin nähdä kilpakumppani Manchester Unitedin väreissä ensi kaudella. Asiasta on uutisoinut myös brittilehti Daily Star.

Manchester United taistelee vielä paikasta ensi kauden Mestarien liigaan, mutta manageri Louis van Gaalin ympärillä on silti pyörinyt vahvoja huhuja irtisanomisen suhteen. Brittilehti Dailymailin mukaan vahvimmin Louis van Gaalin paikalle tyrkyllä oleva Jose Mourinho uskookin jo luotsaavansa Unitedia tulevalla kaudella riippumatta siitä, miten joukkueen loppukausi sujuu.

27-vuotias Özil pelasi Mourinhon alaisuudessa Real Madridissa ollen yksi portugalilaistaktikon avainpelaajista. Nyt TuttoMercatoWebin mukaan Mourinho olisi erittäin halukas nappaamaan luottopelaajansa takaisin joukkueeseensa.

- Hän on ainutlaatuinen pelaaja. Hänestä ei ole toista kopiota – ei edes huonoa sellaista, Mourinho hehkutti Öziliä Madrid-pestinsä aikaan.

Özil siirtyi Arsenaliin vuonna 2013 juurikin Real Madridista hulppealla 53 miljoonan euron hintalapulla. Saksalainen on ollut tykkimiesten ehdottomia avainpelaajia menneiden vuosien ajan, mutta viime aikoina taiturin on huhuiltu haluavan siirtyä suurempiin seuroihin, joissa olisi paremmat mahdollisuudet voittaa jalkapallomaailman halutuimpia pokaaleja.

Özil ei ole myöskään ollut tyytyväinen Arsenal-manageri Arsene Wengerin hiljaisuuteen siirtomarkkinoilla.

- Haluan aina pelata suurimmissa joukkueissa ja kilpailuissa, kuten Mestarien liigassa, ja tavoitteeni on voittaa mahdollisimman paljon pokaaleja. Tiedän, että voimme voittaa myös tällä joukkueella, mutta me tarvitsemme laajemman pelaajamateriaalin loukkaantumisten varalle, Özil linjasi Daily Starin mukaan.

Özilillä on kuitenkin vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä tykkimeisten kanssa, joten halpaa miehen hankkiminen ei tule olemaan. Özil on iskenyt Valioliigassa tällä kaudella Arsenalille kuusi maalia ja tarjoillut peräti 18 syöttöä.