Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

City pomo varoittelee naapuria Van Gaalista

  • perjantai, 02 toukokuu 2014 18:15

Manchester City pomo Ferran Soriano varoittelee naapuriseura Manchester Unitedia Louis van Gaalista. Sorianon mukaan hollantilainen tietää miten voittaa, mutta sille on hintansa. 

Van Gaal tunnetaan kiistanalaisena persoonana, mutta hän on voittanut mestaruudet Espanjan, Hollannin ja Saksan pääsarjoissa. Soriano työskenteli van Gaalin kanssa Barcelonassa. 

Sorianon mukaan 62-vuotiaan hollantilaisen valmennustyyli saattaa tuhota joukkuehengen Old Traffordilla. 

"Jos kohtelet ihmisiä huonosti, he muistavat. Yhtenä päivänä teet virheen ja he tappavat sinut. Olen nähnyt tämän monissa seuroissa" laukoi Soriano. 

"Louis van Gaal on erittäin hyvä valmentaja, mutta hänen valmennustyylinsä on vaikea. Hänelle kävi samalla tavalla Barcelonassa ja Bayern Münchenissä."

"Hän on erittäin ankara, ihmiset eivät tykkää hänestä, mutta hän voittaa. Yhtenä päivänä et enää voitakkaan ja kun et voita, ihmiset ovat vihaisia sinulle ja koittavat päästä sinusta eroon."

Sorianon maaliskuussa antamat kommentit nousivat uuteen valoon nyt ku van Gaal on lähellä pestiä Unitedin peräsimessä. Eri lähteet kertovat, että van Gaal paljastetaan uudeksi päävalmentajaksi Unitedin viimeisen kotipelin jälkeen ensi tiistaina.