Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Ferdinand ja Balotelli selviävät ilman rangaistusta

  • keskiviikko, 20 huhtikuu 2011 02:40

Kaksikko ei tule saamaan sanktioita viime lauantaisen FA Cupin ottelun jälkimainingeissa sattuneesta kahakasta.

Englannin Jalkapalloliitto ei tule rankaisemaan Rio Ferdinandia ja Mario Balotellia FA Cupin semifinaalin loppuvihellyksen jälkeisistä tapahtumista, kertoo The Guardian.

Pelaajat ajautuivat käsirysyyn sen jälkeen, kun Mario Balotelli oli mennyt juhlimaan voittoa provosoivasti United -kannattajien eteen ja suudellut City -logoa.

Anderson ja Ferdinand olivat käymässä italialaisen kimppuun välittömästi, mutta Cityn kakkosluotsi David Platt ja manageri Roberto Mancini ehtivät juuri ja juuri väliin.

Ferdinand pahoitteli käytöstään jälkeenpäin Twitterissä, mutta samalla kritisoi Balotellin käyttäytymistä.

- Loppuvihellyksen jälkeen sinun tulisi mennä omien faniesi eteen ja nauttia, ei vieraskannattajien luo, Ferdinand kirjoitti.

Erotuomari Mike Dean mainitsi asiasta raportissaan ja se eteni aina käsittelyyn asti, mutta videokuvan perusteella tilanteen katsottiin olevan liian heppoinen lisärangaistuksien langettamiseksi.

Ilman rangaistuksia United ei Wembleyn matkastaan selvinnyt, sillä joukkueen pukukoppia oli vandalisoitu ottelun jälkeen. Seuran edustaja vahvisti, että lasku on luvattu maksaa heidän toimestaan.

- Saimme tiedon siitä lauantai-iltana. Pyysimme anteeksi ja tarjouduimme maksamaan kustannukset. Se oli muutaman sentin pintavaurio, ei kokonainen reikä, seuran edustaja viittasi aikaisemmin uutisoituun reikään seinässä.