Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Januzaj sopimukseen Unitedin kanssa

  • lauantai, 19 lokakuu 2013 19:27

Adnan Januzaj on solminut viiden vuoden jatkosopimuksen Manchester Unitedin kanssa. Uusi sopimus umpeutuu kesäkuussa 2018.

Samalla nuorukainen päätti hänen ympärillään velloneet siirtohuhut. Spekulaatioiden mukaan ainakin Manchester City, Barcelona ja Juventus olivat 18-vuotiaan perässä. 

United valmentaja David Moyes oli tyytyväinen sopimuksesta. 

"Olen iloinen, että Adnan sitoutui tulevaisuuteen tässä seurassa. Hän on erittäin lahjakkuutensa on tehnyt ähtemättömän vaikutuksen."

"Hänen tasapainonsa, itsevarmuutensa ja kykynsä voittaa kaksinkamppailuja ovat poikkeuksellisia hänen ikäiselleen pojalle."

"Tällä seuralla on perinteitä nuorten pelaajien kehityksessä ja on hienoa nähdä, että Adnan ymmärtää Unitedin olevan paras paikka hänelle."

Januzaj itse oli luonnollisesti myös itse iloinen sopimuksesta.

"On jännittävää päästä sopimukseen Manchester Unitedin kanssa. Tunsin, että tämä on oikea seura minulle heti kun saavuin tänne."

"Kausi on ollut tähän asti hieno minulle. Olin mukana pre-season kiertueella, tein debyyttini Wembleyllä Community Shield ottelussa ja sen jälkeen murtauduin kokoonpanoon Sunderlandia vastaan. Tämä kaikki on ollut kuin unta. Aion tehdä kovasti töitä ja vakiinnuttaa asemani United pelaajana" suitsutti Januzaj.