Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Nyt se on varmaa! - Mourinho ManU-manageriksi mittavalla sopimuksella!

  • perjantai, 27 toukokuu 2016 12:04

Pitkään pyöritellyt sopimusneuvottelut Manchester Unitedin ja Jose Mourinhon välillä tulivat vihdoin päätökseensä, kun seura julkisti miehen uudeksi managerikseen perjantaina.

Unitedin tiedotteen mukaan osapuolet sopivat kolmivuotisesta sopimuksesta, joka kuitenkin sisältää ”option ainakin vuoteen 2020” saakka.

53-vuotias Mourinho on ollut vailla työpaikkaa siitä lähtien, kun hän sai potkut Chelseasta viime vuoden joulukuussa. Mies onkin ollut ykkösvaihtoehto kaikissa spekulaatioissa Unitedin uudeksi käskijäksi heti siitä lähtien, kun Louis van Gaalin palli alkoi heilua joukkueen heikkojen esitysten myötä.

José on yksinkertaisesti paras valmentaja jalkapallossa tällä hetkellä. Hän on voittanut mestaruuksia ympäri Eurooppaa ja tietenkin hän tuntee Valioliigan erittäin hyvin ja on voittanut kolme mestaruutta täällä, ManU:n varapuheenjohtaja Ed Woodward hehkutti seuran tiedotteessa.

Myös Mourinho on innoissaan uudesta pestistään.

- Managerin paikka Manchester Unitedissa on erityinen kunnia tässä lajissa. Seura tunnetaan ja sitä kunnioitetaan ympäri maailman. Sen mystiikkaan ja romantiikkaan ei voi vastata yksikään seura, Mourinho kommentoi.