Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Pogba-kauppa jäissä - ManU:lla jo uusi tähtipeluri kiikarissa!

  • keskiviikko, 27 heinäkuu 2016 13:46

Kesän suurin siirtomylly on pyörinyt ehdottomasti yhden ainoan miehen ympärillä. Juventuksen supertähti Paul Pogba on ollut suurissa otsikoissa jo pidemmän aikaa, ja miehen siirtoa Manchester Unitedin on pidetty varmana mediassa jo pariinkin otteeseen.

Siirto ei ole kuitenkaan vielä millään lailla valmista kauraa, sillä osapuolet eivät ole päässeet sopuun lopullisesta siirtosummasta. Brittilehti Independentin mukaan kiistan aiheensa on Pogban pelaaja-agenttina toimivan Mino Raiolan hulppea 25 miljoonan euron palkkiosumma, jota United eikä myöskän Juventus suostu maksamaan.

Samaisen lehden mukaan Pogban olisikin pitänyt jo käydä siirtoon kuuluva lääkärintarkistus, mutta kertoman mukaan pelaaja-agentti Raiola oli perunut tapaamisen viime hetkellä. Sopimuksen syntyminen ja siirron toteutuminen onkin näillä näkymin siis vielä hyvin kaukana.

United-manageri Jose Mourinho ei ole kuitenkaan jäänyt pelkästään odottamaan ratkaisua vaikeaan pattitilanteeseen vaan portugalilaisluotsi onkin kääntänyt jo katseensa muualle. France Footballin mukaan ManU olisi yhtenä joukkueena mukana Ranskan väreissä EM-kisoissa loistaneen Dimitri Payetin metsästyksessä.

France Football kertoo, että Payetin hinta olisi mitä todennäköisimmin jossain 60 miljoonan euron tuntumassa, joten mikäli tähtipelaaja olisi irrotettavissa West Hamista, tulisi hän varmasti halvemmaksi kuin itse Pogba. Tässä vaiheessa täytyy kuitenkin ottaa huomioon myös se tosiasia, että Payet on jo 29-vuotias eikä hänestä täten saisi niin suurta palkkiosummaa uudelleenmyynnin muodossa - verrattuna esimerkiksi juuri vasta 23-vuotiaaseen Pogbaan, jonka saisi kaupaksi vuosienkin päästä varsin hyvään hintaan.

Payet solmi uuden sopimuksensa West Hamiin helmikuussa, ja mies onkin ilmoittanut useaan otteeseen, ettei aio jättää seuraa tässä vaiheessa.

Toisen Payetia vahvasti edelleen jahtaavan joukkueen kerrotaan olevan Serie A:ssa pelaava Inter Milan.