Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Brittilehti: Jose Mourinholta huima 78 miljoonan euron tarjous supertähdestä!

  • perjantai, 03 kesäkuu 2016 13:16

Manchester Unitedin peräsimeen vastikään syöksynyt Jose Mourinho pyrkii parantamaan Punaisten Paholaisten kokoonpanoa kaikin mahdollisin keinoin. Muun muassa Zlalta Ibrahimovicia on huhuiltu Unitediin jo pidemmän aikaa nimenomaan Mourinhon saapumisen vuoksi, mutta nyt miehellä on kiikarissaan tätäkin kovempi hankinta.

Brittilehti The Sunin mukaan United on iskenyt tiskiin peräti 60 miljoonan punnan eli noin 78 miljoonan euron ostotarjouksen Juventusin ja Ranskan EM-joukkueen supertähti Paul Pogbasta.

Lehti uutisoi, että kaupan toteutuessa ManU maksaisi Juventusille ensin 48 miljoonaa puntaa, ja tämän jälkeen kauppahinta kasvaisi erilaisten bonusten ja lisäehtojen myötä mahdollisesti vielä maksimissaan 12 miljoonalla punnalla.

Mourinho on ollut Pogban kintereillä aiemminkin, sillä portugalilaisluotsi yritti hankkia keskikenttätaituria aikanaan myös Chelseaan. Tuolloin Pogba ei kuitenkaan Juventusista pois hievahtanut.

23-vuotias ranskalaistähti onkin ollut jo pitkään suuren huhumyllyn keskiössä, ja nuorukaista on viety uutisotsikoissa muun muassa Barcelonaan, PSG:hen ja Manchester Cityyn.

Manchester United olisi toisaalta Pogballe varsin tuttu seura, sillä hän pelasi seuran väreissä vuosina 2009-2012. Pogballe ei kuitenkaan tuolloin löytynyt roolia ManU:n ykkösjoukkueesta, joten seura päästi lupauksen ilmaiseksi muille maille.

Tämä ratkaisu saattanee harmittaa Unitedia näin jälkikäteen, kun katselee Pogban nykyistä hintalappua siirtomarkkinoilla.