Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Ashley Young Ashley Young

Moyes kaavailee muutoksia keskikentälle

  • torstai, 05 joulukuu 2013 19:22

Manchester Unitedin keskikentällä puhaltavat tammikuussa muutoksen tuulet mikäli David Moyesin suunnitelmat käyvät toteen

Ashley Young ja Anderson ovat Moyesin papereissa ensimmäisinä lähtijöinä. Viime kauden mestari United kaavailee myyvänsä kaksikon, mutta myös lainaaminen tulee kysymykseen jos muita vaihtoehtoja ei ole. 

Anderson maksoi 24 miljoonaa puntaa siirtyessään Portosta Old Traffordille vuonna 2007, mutta ei ole pystynyt vastaamaan hintalapun asettamiin odotuksiin. 

Young ei ole esiintynyt Valioliigassa tultuaan vaihtoon 51. minuutilla 4-1 tappioon päättyneessä paikallistaistossa Cityä vastaan.

Kaksikosta saatavilla varoilla Moyes suunnittelee hankkivansa Borussia Dortmundin keskikenttäpelaaja Ilkay Gündoganin.

Skotti on myös luottavainen, että saa toisella yrittämällä houkuteltua Leighton Bainesin entisestä seurastaan Evertonista Unitediin.

Bainesin tulo taas mahdollistaisi Alex Büttnerin lähdön. Hollantilainen siirtyi seuraan kesällä 2012, mutta ei ole tehnyt vaikutusta joten Moyes näkee hänet ylijäämänä. 

Myös meksikolais hyökkääjä Javier Hernandezin tulevaisuus on täynnä kysymysmerkkejä. Chicharito haluaisi pelata mahdollisimman paljon MM-kisa näyttöjen vuoksi, mutta on Unitedissa jumittunut penkille. Pohjois-Lontoolaiset Arsenal ja Tottenham ovat huhujen mukaan kiinnostuneita, mutta Moyes ei haluaisi päästää Chicharitoa, koska on haluaa pitää neljä hyökkääjää käytettävissään.