Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Moyes päästää Zahan lainalle

  • lauantai, 18 tammikuu 2014 16:50

Manchester United päästää Wilfried Zahan lainalle tammikuussa. David Moyes saa pian Ashley Youngin takaisin kokoonpanoon joten Zaha on vapaa lähtemään. 

Moyes kertoi perjantaina, että joutui harkitsemaan tarkkaan laiturivaihtoehtojaan Nanin ja Youngin ollessa poissa. Akillesjännevamma pitää portugalilaisen poissa vielä määrittelemättömän ajan, mutta Young saattaa palata tositoimiin jo piakkoin.

Jos Youngin paluu tapahtuu suunnitellun aikataulun mukaisesti, Zaha pääsee lähtemään lainalle ja osoite on suurella todennäköisyydellä Cardiff City. Moyes haluaa Zahan pelaavan avauskokoonpanossa säännöllisesti. 

"Youngin vamma on peräisin siitä tilanteesta Tottenhamia vastaan, josta odotimme pilkkua. Näyttää siltä, että hän on toipunut ja valmis pelaamaan pian" kertoi Moyes.

Marouane Fellaini on ollut poissa joulukuun alusta asti. Hänen ranteensa nivelsiteet operoitiin ja nyt hän on pääsemässä ranteen kipsistä eroon.

"Fellainin kipsi otetaan pois maanantaina. Olen kuullut joidenkin sanovan, että se oli vain rannevamma, mutta se oli vakava sellainen joka vaati leikkauksen. Se olisi voinut vaikuttaa hänen loppuelämäänsä joten se piti hoitaa kunnolla"

"Hän on harjoitellut ja juossut paljon, mutta ei ole tehnyt mitään jalkapallon kanssa. Toivottavasti saamme hänet takaisin ensi viikolla" Moyes jutteli.