Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Moyes: Rooney ei ole myynnissä

  • sunnuntai, 11 elokuu 2013 21:00

Unitedin valmentaja David Moyes vakuuttaa, että hänen ja Wayne Rooneyn välillä ei ole erimielisyyksiä. Moyesin mukaan ManU: lla ei ole mitään aikeita myydä tähtihyökkääjää.

Chelsea on tehnyt kesän aikana jo kaksi tarjousta Rooneysta. Molemmat on lähetetty bumerangina takaisin Lontooseen. Brittilehdistö on ollut jo vahvasti siirtämässä Rooneya Stamford Bridgelle. Varsinainen huhumylly kaksikon riidoista lähti käyntiin, kun Rooneyn havaittiin harjoittelevan Unitedin reservijoukkueen kanssa. Moeysin mukaan harjoittelu reservin kanssa johtui Rooneyn olkapäävammasta. Maalipyssyn vamma vaati välttämään fyysistä kontaktia ja tämä onnistui parhaiten reservin harjoituksissa.

Rooney palaa keskiviikkona tositoimiin Englannin maajoukkueen kohdatessa harjoitusottelussa Skotlannin. 

United pelasi sunnuntaina perinteisen *FA Community Shield- ottelun Wigania vastaan Lontoon Wembleyllä. Manchester ei tällä hetkellä edes tarvitse puolikuntoista Rooney, sillä Robin Van Persie näytti kahdella maalillaan olevansa valmis tulevaan kauteen. ManU 2 - Wigan 0

*Ottelussa kohtaavat menneen kauden liigavoittaja ja FA Cupin voittaja. Ottelua pidetään briteissä tulevan kauden avaustapahtumana.