Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Moyes: Tämän vuoksi Fellaini floppasi

  • sunnuntai, 02 marraskuu 2014 16:42

David Moyes on paljastanut miksi Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Marouane Fellainin floppasi debyyttikaudellaan Old Traffordilla.

Moyes toi Fellainin mukanaan Evertonista isolla rahalla toissa kesänä, mutta belgialaispelaaja ei missään vaiheessa saanut itsestään kaikkea irti viime kaudella, jonka loppupuoliskolla Moyes sai kenkää.

51-vuotias manageri myöntää, että Fellainin oli tarkoitus olla vain yksi palanen uusien huippuvahvistusten joukossa, mutta seuran kyvyttömyys pelaajahankinnoissa kaatui lopulta Fellainin niskaan.

- Hänen ei missään tapauksessa pitänyt olla ainoa hankintamme Unitedissa sinä kesänä. Hänet tuotiin täydentämään joukkuetta ja lisää pelaajia piti olla tulossa täyttämään tiettyjä rooleja, Moyes kirjoitti Daily Mailissa.

- Ikävä kyllä Marouanen kannalta hän oli ainoa pelaaja, jonka hankimme ja sen vuoksi hänet koettiin suurhankintana. Sen myötä hän joutui suurempien paineiden alle kuin hänen olisi kenties kuulunut. Kun kausi ei alkanut odotetulla tavalla hän joutui entistä suuremman suurennuslasin alle – vaikkakin suurin huomio kiinnittyi minuun, Moyes totesi.