Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Nani janoaa menestystä

  • torstai, 03 maaliskuu 2011 18:00

Manchester Unitedin laituri Nani on päättänyt voittaa vähintään yhden mestaruuden tällä kaudella, jotta hän voi viettää kesälomansa hymyssä suin.

Viime kaudella paholaisten Valioliiga -mestaruus luiskahti Chelsealle ja Nani myöntää, että pettymyksestä oli vaikea päästä yli.

Portugalilainen on tällä kaudella tehnyt osansa Unitedin menestyksen eteen, jotta mestarin valtikka palaisi Manchesteriin, vaikkakin joukkue koki tappion tiistaina Stamford Bridgella.

Sir Alex Fergusonin suojatit ovat myös mukana Mestareiden liigassa sekä FA Cupissa ja Nani janoaakin täytettä palkintokaappiinsa.

- Haluamma voittaa liigan joka vuosi. Palkintoihin ei ikinä kyllästy, Nani sanoi seuransa verkkosivuilla.

- Kun viime vuonna aloitin kesälomani, niin ensimmäinen viikko meni miettiessä, miksi hävisimme mestaruuden Chelsealle, hän jatkoi.

- Onneksi kesällä oli MM-kisat, joten minulla oli muuta ajateltavaa, mutta tänä kesänä ei ole mitään, joten kesästä voi tulla melko pitkä, Nani pohti.

- En halua näin tapahtuvan, vaan haluan viettää lomani iso hymy kasvoillani, koska olen voittanut ainakin yhden mestaruuden, hän lopetti.