Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Nappaako Mourinho Moratan? - "Merkittävä tarjous jo tehty"

  • tiistai, 13 kesäkuu 2017 16:46

Tällä viikolla jalkapallomaailman huhumylly on vellonut eniten Manchesterissa, jossa Jose Mourinho etsii vapautetun Zlatan Ibrahimovicin tilalle uutta supertähteä hyökkäykseen. Vaikuttaisi siltä että pitkään otsikoissa ollut kiinnostus Antoine Griezmannia kohtaan olisi laantumassa, ja nyt otsikoihin on noussut Real Madridin Alvaro Moratan nimi. Miehen agentin mukaan tarjouskilpa Galactico-kärjestä olisikin jo alkanut!

Mihin Moratan tie vie?

Alvaro Moratan viime kausi oli kaksijakoinen, sillä vaikka mies onnistuikin paukuttamaan makoisat 22 maalia Karim Benzeman ahdistaminen ykköshyökkääjän paikalta on osoittautunut vaikeaksi. Nyt 24-vuotiaalla onkin mielenkiintoinen päätös edessään: jäädäkö taistelemaan avauksen paikasta kasvattajaseuraansa vai siirtyä muualle jossa minuutit eivät olisi niin tiukassa?

Moratan agenttina toimiva Juanma Lopez rikkoikin hiljaisuuden miehen tulevaisuuden suhteen paljastamalla, että sekä Manchester United että uutta nousua hakeva AC Milan olisivat molemmat Bernabeun lempilapsen perässä. Rossonerin tarjous ei kuitenkaan agenttia tai Realia tuntunut miellyttävän...

"Olemme olleet säännöllisessä yhteydessä AC Milanin ihmisten kanssa, mutta yksinkertaisesti sanottuna heidän tämänhetkinen tarjouksensa ei vain riitä Alvaron tasoisen pelaajan saamiseksi." ManU:n suhteen kommentit olivatkin huomattavasti positiivisemmat:

"Se (ManU) on seura jolla on paljon charmia, oikein mielenkiintoinen vaihtoehto. Voin sanoa että he ovat tehneet erittäin merkittävän tarjouksen, ja päätös on nyt Realin johtoportaan käsissä. En voi sanoa tullaanko kauppoja tekemään, sen näkee sitten tulevaisuudessa."

United vaikuttaakin näiden kommenttien myötä melko todennäköiseltä vaihtoehdolta Moratan seuraavaksi seuraksi, ja miehestä olisikin varmasti rutkasti apua Mourinhon joukkueeseen joka tuskaili usein maalinteon kanssa viime kauden aikana. Mikään ei kuitenkaan ole vielä varmaa, ja Espanjan maajoukkuemies kelpaisi varmasti seuralle kuin seuralle.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Vihjasiko Griezmann Manchester United siirrosta?