Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Sivusto: Real Madridin supertähti haluaa siirron Valioliigaan!

  • keskiviikko, 13 huhtikuu 2016 16:32

Real Madridissa voi olla muhimassa astetta kovempi siirtopommi. Italialainen jalkapallosivusto Tuttomercatoweb nimittäin kertoo, että Real-tähti Gareth Bale olisi kieltäytynyt uudesta jatkosopimustarjouksesta, sillä mies haluaisi suunnata takaisin Valioliiga-näyttämölle. Samasta asiasta raportoi myös brittilehti The Sun.

Walesin maajoukkuestara siirtyi Realiin juurikin Valioliigan Tottenhamista kesällä 2013 ennätyksellisellä noin 100 miljoonan euron siirtosummalla. Tuolloin Bale perässä olivat myös lukuisat muut Valioliiga-joukkueet, mutta miehen valinta kohdistui lopulta Madridiin.

Bale on kärsinyt Real-urallaan monista erilaisista vammoista, ja hänen pelaamisensa on saanut silloin tällöin rajuakin kritiikkiä espanjalaislehdistöltä. Tällä kaudella mies on kuitenkin ollut timanttisessa iskussa, ja kovimmatkin kriitikot ovat hiljentyneet 19 ottelussa nähtyjen 15 maalin ja 11 maalisyötön myötä.

Bale kuitenkin antoi ymmärtää, ettei hän ollut tyytyväinen, kun Real päätti potkia Rafa Benitezin pois joukkueen peräsimestä. Bale pääsikin pelaamaan hänelle sopivinta roolia juuri Benitezin alaisuudessa, ja nyt Zinedine Zidanen myötä walesilaispeluri ei tuohon rooliin ole pahemmin päässyt.

Italialaissivuston mukaan sekä Manchester United että Manchester City ovat olleet kaikkein vahvimmin Balen perässä tulevia siirtomarkkinoita silmällä pitäen. Myös Bayern Münchenin kerrotaan olevan kiinnostunut Balen hankkimisesta.