Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Rooney lähellä jättisopimusta

  • torstai, 20 helmikuu 2014 15:24

Huhut Old Traffordilta kertovat hyökkääjä Wayne Rooneyn uuden jättisopimuksen olevan viimeisiä viilauksia vaille valmis. Unitedin odotetaan julkistavan sopimuksen viimeistään viikonloppuna. 

Rooney on päässyt sopuun seuran kanssa palkasta ja sopimuksen kestosta ja United onkin toiveikas, että voi julkistaa sopimuksen ennen lauantain Crystal Palace ottelua. Uusi sopimus takaa Rooneylle hulppeat 300 000 puntaa viikossa. 

Rooney, 28, on ollut hyvässä vireessä David Moyesin alaisuudessa ja näkee tulevaisuutensa Old Traffordilla. Rooneysta tulee todennäköisesti myös seuran kapteeni Nemanja Vidicin lähtiessä kauden päätteeksi. 

United toivoo, että Rooneyn sitoutuminen antaa koko joukkueelle tarvittavan sysäyksen Valioliigan neljännen sijan ja viimeisen Mestareiden liigan paikan metsästykseen. Manchester United ei ole jäänyt Mestareiden liigan ulkopuolelle viimeiseen 19 vuoteen.

Moyesin joukot ovat tällä hetkellä 7. sijalla, 11 pistettä jäljessä neljäntenä olevaa Liverpoolia kun 12 ottelua on pelaamatta.