Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Rooney: Van der Sar edelleen maailman paras maalivahti

  • maanantai, 14 maaliskuu 2011 12:10

ManU -hyökkääjä ylisti joukkueensa maalivahtia Edwin van der Saria voitetun FA Cupin ottelun jälkeen.

Ensi lokakuussa 41 vuotta täyttävä hollantilainen valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi, kun United pieksi Arsenalin lukemin 2-0 Old Traffordilla.

Rooney tituleerasi joukkuetoverinsa maailman parhaaksi maalivahdiksi siitäkin huolimatta, että hän on jäämässä eläkkeelle tämän kauden jälkeen.

- Se on hänen päätöksensä, joten meidän täytyy kunnioittaa sitä. Hän on loistava maalivahti ja iästään huolimatta hän on mielestäni edelleen maailman paras, Rooney kertoi.

Van der Sarin otteet lauantaina saivat Unitedin kannattajat toivomaan, että tähti jatkaisi vielä ainakain yhden kauden, mutta hollantilainen on varma, että hän ripustaa pelihanskansa naulaan ensi toukokuussa.

- On mukavaa kuulla, kun fanit laulavat sinusta, mutta en peru päätöstäni. Minua ei pelota lähteä eläkkeelle, vaan odotan sitä innolla, van der Sar kommentoi.

Aikaisemmin Fulhamia, Juventusta ja Ajaxia maalivahti ilmaisi myös halunsa voittaa FA Cupin mestaruus, mutta helppoa se ei ole, sillä seuraavalla kierroksella vastaan tulee paikallisvastustaja Manchester City.

- Fa Cupin voittaminen merkitsisi minulle paljon, sillä se on yksi harvoista mestaruuksista, mitä en ole vielä saavuttanut, van der Sar unelmoi.