Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Rooney: Yksi elämäni huonoimmista päivistä

  • maanantai, 17 maaliskuu 2014 00:55

Manchester Unitedin Wayne Rooney oli kuin maansa myynyt sunnuntaina Liverpoolille kärsityn 0-3-tappion jälkeen.

Synkkä ja suurinumeroinen tappio Unitedin pahimmalle veriviholliselle kotikentällä oli kovapaikka Englannin maajoukkuehyökkääjälle.

Isännät olivat selvässä alakynnessä koko ottelun, mutta tauolle mentiin vielä siedettävissä 0-1-lukemissa, kun Steven Gerrard latoi pallon pilkulta verkkoon Rafael da Silvan käsivirheen jälkeen.

Kotijoukkueen taivas kuitenkin synkkeni heti toisen puoliajan alkuun, kun Phil Jones kaatoi Joe Allenin kuudentoista sisällä rangaistuspotkun arvoisesti. Gerrard laittoi pallon jälleen vuorenvarmasti verkkoon, eikä Unitedista ollut vastaamaan.

Lopussa Nemanja Vidic ajettiin ulos toisen varoituksensa myötä ja Liverpool sai tilanteesta kolmannen rangaistuspotkunsa, jota tällä kertaa Gerrard ei pystynyt hyödyntämään. Loppulukemat kaunisteli Luis Suarez kuusi minuuttia ennen päätöstä.

- Tämä on yksi huonoimpia päiviä, joita olen koskaan kokenut jalkapallon parissa. Tämä on vaikea niellä, Rooney kertoi tuntemuksiaan.

- Liverpoolille pitää antaa tunnustusta, sillä he pelasivat hyvin, mutta silti tätä on vaikea käsitellä. Kukaan ei halua hävitä – etenkään näin kotikentällä. Se ei ole hauskaa.