Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Van Gaal: Messi ja Ronaldo eivät ansaitse Ballon d’Oria

  • torstai, 20 marraskuu 2014 16:52

FIFA:n vuoden valmentajaksi ehdolla oleva Louis Van Gaal väittää, ettei Lionel Messi tai Cristiano Ronaldo ansaitse kultaista palloa tänä vuonna.

Hollantilaismanagerin mielesät palkinnon pitäisi mennä tänä vuonna jollekin maailmanmestaruutta Brasiliassa juhlineelle Saksan maajoukkueen jäsenelle.

Ronaldo ja Messi ovat kuitenkin jälleen kerran ylivoimaisia ykkössuosikkeja palkinnon saajiksi. Yhteensä kaksikko on voittanut palkinnon jo kuudesti peräkkäin – Messin voittaessa pystin neljästi.

Tänä vuonna palkinnosta kilvoittelevat myös Mestarien liigan voittoa juhlineen Real Madridin Angel Di Maria ja Gareth Bale sekä seuraan kesällä saapunut James Rodriguez.

23 nimetyn listalle paikkansa ansaitsivat FIFA:n raadin mukaan myös tuoreet maailmanmestarit Toni Kroos, Philipp Lahm, Thomas Muller, Manuel Neuer, Bastian Schweinsteiger ja Mario Götze.

- Sinun tulee aina voittaa jotakin ja kaikista paras asia mitä voit voittaa on maailmanmestaruus. Toivon, että se olisi saksalainen pelaaja, sillä joku heistä ansaitsee sen. Lisäksi pelin taso Saksan Bundesliigassa on erittäin korkea, Van Gaal perusteli MUTV:lle.