Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Van Gaal ylisti De Gean suoritusta

  • maanantai, 15 joulukuu 2014 20:33

Manchester United –luotsi Louis Van Gaal ei ylisanojaan säästellyt, kun hän rupesi puimaan maalivahti David De Gean esitystä Liverpoolia vastaan.

United otti makoisan 3-0-voiton Old Traffordin yleisön edessä rakkaasta vihollisestaan Liverpoolista sunnuntain Valioliigakierroksella ja hollantilaisluotsi oli syystäkin yhtä hymyä.

- Olemme päässeet voittamiseen kiinni ja kuuden ottelun voittoputki on fantastinen asia, mutta meillä on vielä paljon parannettavaa. Vain QPR:ää ja Hullia vastaan voimme sanoa dominoineemme, mutta tänään emme sitä tehneet. Olemme vain oppineet tappaamaan pelin helpommin, Van Gaal veisteli.

- Olen ylpeä nollapelistä, mutta se on kaikki David De Gean ansiota, sillä hänen reaktiokykynsä on suorastaan yliluonnollinen.

- Aina voidaan sanoa, että joidenkin pelaajien merkitys on yksittäisen pelin kannalta suurempi ja tietysti De Gean vaikutus oli merkittävä. Hän pelasi erittäin hyvin, mutta voisin nimetä myös muita, jotka pelasivat hyvin ja vaikuttivat suuresti lopputulokseen.