Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Bellamy palaamassa Newcastleen?

  • perjantai, 01 huhtikuu 2011 23:27

Craig Bellamy on lähellä paluuta entiseen seuraansa Newcastleen, kun Manchester City aikoo päästä eroon hyökkääjästä ensi kesänä.

Walesin tiikeri on pelannut tämän kauden lainalla kotikaupunkinsa Cardiff Cityn miehistössä Championshipissä, mutta palaa City -leiriin lainasopimuksen päätyttyä.

Manageri Roberto Mancinia Bellamy ei siis vakuuttanut kauden alla, eikä hän aio hankalaksi persoonaksi miellettyä walesilaista pitää joukkueessaan tulevaisuudessa. Tämän takia häntä ollaankin myymässä kauden jälkeen ja ainakin Newcastle on erittäin kiinnostunut ex -pelaajansa palveluksista.

Cardiff olisi myös kiinnostunut, mutta sillä ei ole varaa pysyvään sopimukseen Bellamyn kanssa, joten Andy Carrollin myynnistä 35 miljoonaa puntaa kuitannut harakkaparvi on kaupoissa vahvoilla.

Bellamy pelasi tilastojen valossa uransa parasta jalkapalloa nimenomaan Newcastlessa, sillä neljän vuoden aikana hän latoi 93 ottelussa 23 maalia. Räiskyvä hyökkääjä kärsi myös jalkapallon kurjasta puolesta St.James Parkilla ja joidenkin fanien vastaanotto saattaisi olla kaikkea muuta kuin lämmin.