Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Yohan Cabaye Yohan Cabaye

Cabayelle sakkoja

  • torstai, 19 syyskuu 2013 18:51

Ranskalais keskikenttäpelaaja Yohan Cabaye on saanut seuraltaan sakot kieltäydyttyään pelaamasta viime kuussa. 

Manageri Alan Pardew paljasti, että Ranskan maajoukkuepelaajaa, joka meni lakkoon Newcastlen hylättyä Arsenalin siirtotarjouksen on rangaistu, mutta ei suostunut paljastamaan muita yksityiskohtia.

Pardew totesi, että Cabayen loistava esitys ottelussa Aston Villaa vastaan todistaa epäilysten hänen sitoutumisen tasosta olevan historiaa.

Jää nähtäväksi ovatko Newcastlen kannattajat unohtaneet menneet kun Cabaye tekee kauden ensimmäisen esiintymisensä kotiyleisön edessä lauantaina Hull Cityä vastaan.  

Cabaye sai vieraspelissä Aston Villaa vastaan faneilta lämpimän vastaanoton ja julkaisi virallisen anteeksipyyntönsä tällä viikolla Newcastlen nettisivuilla.

"Fanien vastaanotto oli erittäin mukava kuulla. Jos he olivat - tai ovat vieläkin - vihaisia minulle siitä mitä tapahtui, ymmärrän sen ja pyydän heiltä anteeksi" 

Cabaye vaikutti anteeksipyynnössään vihjailevan, että hänen uudelleen löytynyt sitoutumisensa saattaa kestää vain kuluvan kauden loppuun.

"Newcastlen faneille jalkapallo on koko elämä ja haluan vakuuttaa, että aion antaa kaikkeni - kuten olen ensimmäisestä päivästäni asti tehnyt - tästä päivästä kauden loppuun asti."

"Se on tärkeää, koska Newcastle on seurani ja kauden päätteeksi järjestetään MM-kisat joissa haluan pelata" mies lisäsi.

Cabaye, 27, joka on ollut avainpelaajia St. James' Parkilla saavuttuaan Lillestä tunnusti, että viime viikkojen tapahtumat olivat "huono hetki" hänelle, mutta kiisti potevansa huonoa omaatuntoa. 

"Olen OK. Tämä on jalkapalloa. Jokaisella on urallaan huonoja jaksoja. Olen siirtynyt eteenpäin ja nyt haluan vain tehdä kovasti töitä ja auttaa seuraa viikosta toiseen - se on kaikkein tärkeintä minulle".

"Haluan unohtaa kesän tapahtumat ja tehdä kaikkeni seurani ja joukkuetovereideni eteen" mies päätti tiedotteensa.