Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Cabayen katseet Euroopassa

  • maanantai, 12 maaliskuu 2012 16:43

Yohan Cabaye myöntää, ettei olisi uskonut pelaavansa paikasta neljän parhaan joukkoon Newcastlessa. Silti hänen ajatuksensa ovat päättäväisesti eurokentillä.

Newcastle aloitti kautensa lentävästi 11 ottelun tappiottomalla putkella. Tämä onkin toiminut jykevänä peruskivenä seuran loppukautta ajatellen.

Vaikkakin Alan Pardew’n suojatit ovat olleet joulun jälkeen ailahtelevaisia, ovat he onnistuneet säilyttämään mahdollisuutensa jopa Mestarien liigaan saakka.

Yhdeksi Magpiesin avainpelaajiksi noussut Yohan Cabaye kertoo joukkueen ykköstavoitteen olevan paikka eurokentillä.

- Totta kai haluamme jatkaa hyviä otteita tällä kaudella, vieden Newcastlen Eurooppaan ja kohdata pelaajia, kuten Messi, ranskalainen ilmoitti The Journalille.

- Sen täytyy olla seuran pitkäjänteisenä tavoitteena. Meillä on 11 ottelua jäljellä. Meidän on vain luotettava itseemme, tehtävä töitä sekä varmistaa, että voitamme paljon otteluita, päästäksemme Eurooppaan.

- Rehellisesti sanottuna, kun liityin Newcastleen, en uskonut meidän olevan siellä missä nyt olemme. Englannissa on aina ollut niillä paikoilla kuusi joukkuetta viime vuosina, joten sen piti olla meille vaikeaa olla heidän joukossaan, Cabaye pohti.

Magpiesin materiaali ei vedä vertoja suurseuroille, kuten Manchester United tai Chelsea, mutta Cabayen mielestä heiltä löytyy oikeanlaista laatua suhteessa isompiin.

- Meillä on oikeanlaista laatua, mikä on erilaista kuin muilla seuroilla. Me pelaamme näillä kyvyillä ja olen varma, että jokainen muu joukkue pelaa omillaan. Meidän täytyy vain keskittyä siihen mitä teemme, Cabaye uskoo.