Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Pardew: Cabayella oikeus vaatia Mestareiden liigaan pääsyä

  • torstai, 28 marraskuu 2013 18:01

Newcastlen keskikenttämies Yohan Cabaye vihjaili aikaisemmin tällä viikolla haluavansa pelata Mestareiden liigassa pian. Rivien välistä oli luettavissa, että jos Newcastle ei Mestareiden liigaan kauden päätteeksi selviydy, Cabaye aikoo toivoa siirtoa.

Newcastle luotsi Alan Pardew on ottanut kantaa ranskalaisen puheisiin ja todennut niiden olevan oikeutettuja. Hän sanoo olevansa iloinen, että Cabayella löytyy kunnianhimoa pelata korkeimmalla mahdollisella tasolla.

"Yohan haluaa pelata Mestareiden liigassa ja kukapa ei haluaisi. Minäkin haluan sinne. Haluan mennä sinne tämän seuran kanssa." 

"Tarvitsemme Yohan Cabayen kaltaisia loistavia pelaajia päästäksemme sinne. Mielestäni ei ole mikään ongelma, että hän osoittaa kunnianhimoa."

Pardewta on myös tentattu Fabricio Coloccinin koti-ikävä puheista. Niihin Pardew suhtautui tyynesti. 

"Hänellä oli koti-ikävä viime kaudella. Mitä hän sanoi viime viikolla ei ole iso asia. Haluamme hänen jatkavan hyviä esityksiään täällä."

"Molemmat ovat loistavia pelaajia, ja me tarvitsemme heidän kaltaisia pelaajia päästäksemme kärkikahinoihin."

"Olemme vielä kaukana Mestareiden liigasta. Olisi uskomatonta jos pääsisimme sinne. Tällä hetkellä meidän on vain keskityttävä kipuamaan ylöspäin sarjataulukossa. 

Newcastle on tällä hetkellä sarjassa kahdeksantena ja voittanut viimeiset kolme otteluaan. Seuraavaksi vastassa on West Bromwich