Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Pardew: Newcastle-kapteenin kausi todennäköisesti ohi

  • tiistai, 28 helmikuu 2012 15:11

Newcastle-luotsi Alan Pardew sammutti Magpies-kannattajien keskuudessa heränneen kipinän Steven Taylorin paluusta tämän kauden aikana.

Taylor loukkasi akillesjänteensä pahoin joulukuussa, mutta viime aikoina Pohjois-Englannista on kiirinyt huhuja, joiden mukaan hän olisi tekemässä yllätyspaluuta pelikentille tämän kauden puitteissa.

Nyt joukkueen manageri Alan Pardew on kuitenkin ottanut tähän kantaa julkisesti, sillä hänen mielestään aihetta yltiöoptimismiin ei ole.

- Steven itse ajattelee aina optimistisesti, mutta minä sanoisin ei, Pardew vastasi Sky Sportsin kysymykseen, voisiko Taylor palata kokoonpanoon ennen toukokuuta.

Joulukuussa Chelsea vastaan tullut kolhu vaati leikkaushoitoa, mikä automaattisesti tiesi useiden viikkojen - jopa kuukausien lepoa. Vaikka Newcastle onkin joutunut tulemaan toimeen ilman kapteeniaan, on joukkue onnistunut säilyttämään mahdollisuutensa kamppailussa Mestarien liiga-paikoista.

Toisaalta harakkaparvi on päästänyt 23 maalia 12 otteluun sen jälkeen, kun Taylor loukkaantui, joten ainakin kannattajat kaipaavat kapteeniaan takaisin mahdollisimman pian.