Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Stephen Irelandin katseet paluussa

  • perjantai, 18 helmikuu 2011 14:49

Newcastlen lainahankinta Stephen Ireland on aikeissa aloittaa täysipainoisen harjoittelun ensi viikon loppuun mennessä.

Keskikenttäpelaaja siirtyi Aston Villasta harakkaleiriin loppukauden kattavalla lainalla, mutta ei ole vieläkään debytoinut uudessa seurassaan polvivamman takia.

24 -vuotias odotti comebackia pelikentille maaliskuun alussa, mutta edistyminen tällä viikolla on tuonut paluuta ajankohtaisemmaksi.

- Ajattelimme, että palaisin parin viikon kuluttua, Ireland sanoi.

- Kävin eilen hyvävauhtisella ja -tasoisella lenkillä, joten luulen, että se (paluu) voisi tapahtua jo ensi viikon loppupuolella, hän jatkoi.

- Minulla ei ole mielessä mitään erityistä ottelua ja menen päivä kerrallaan, koska jonain päivänä polvi voi tuntua mahtavalta ja seuraavana päivänä taas erittäin pahalta.

- Se on melko outoa, mutta minun pitää seurata tilannetta päivä-päivältä periaatteella, hän sanoi.

Ireland pelasi Villa -paidassa vähäisillä minuuteilla siirryttyään kesällä Manchester Citystä, mutta yrittää murtautua Magpiesin avauskokoonpanoon kuntouduttuaan.

- Kaksi viikkoa seurassa ja haluan osallistua kovasti sekä peleihin että treeneihin, eikä se ole enää kaukana, Ireland sanoi.

- En tullut tänne toipumaan vaan pelaamaan ja onneksi asiat kulkevat oikeilla raiteillaan. Paluu on erittäin lähellä, hän lisäsi.