Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Tiote jatkaa Newcastlessa

  • perjantai, 25 helmikuu 2011 12:09

Cheick Tiote on allekirjoittanut sopimuksen, joka pitää miehen Newcastlessa kauden 2016-2017 loppuun asti.

Viime kesänä FC Twentestä saapuneen Tioten kuusi- ja puolivuotinen sopimus ilahdutti suuresti manageri Alan Pardewta, joka pitää mielellään norsuunluunrannikkolaisen joukkueessaan pitkällä aikavälillä.

- Cheick on ollut mahtava tällä kaudella ja on juuri sellainen pelaaja, jonka haluan pitää joukkueessani. Hän on loistava pelikentällä sekä pukukopissa ja on elintärkeä kaikelle, mitä haluamme saavuttaa, Pardew sanoi.

- Hän tuo voimaa ja fyysistä olemusta keskikentälle ja on jo osoittanut olevansa Valioliigan parhaimmistoa omalla pelipaikallaan, Pardew jatkoi.

- Englantilaiseen pelityyliin sopeutuminen on sujunut hienosti ja olen iloinen, että hän allekirjoitti uuden sopimuksen kanssamme, Magpies -luotsi ilakoi.

24 -vuotias keskikenttäpelaaja on hämmästyttänyt ensimmäisellä kaudellaan Englannissa ja laukoi yhden kauden komeimmista maaleista, kun Newcastle taisteli neljän maalin takaa Arsenalin kanssa 4-4 tasalukemiin.

Tiote ja kapteeni Kevin Nolan ovat vakiinnuttaneet paikkansa keskikentällä ja afrikkalaispeluri onkin iloinen voidessaan jäädä Newcastleen.

- Olen erittäin iloinen saadessani allekirjoittaa uuden sopimuksen Newcastleen, Tiote sanoi.

- Kokemuksena Valioliigan pelaaminen on ollut parempi kuin olisin koskaan toivonut, hän jatkoi.

- Tämä on hieno seura ja fanit ovat loistavia. En ole koskaan saanut sellaista tukea kuin nyt, Tiote lopetti.

Media

Huikea Comeback ja Tioten taidonnäyte