Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Hughton: En aio erota

  • lauantai, 02 marraskuu 2013 20:43

Manageri Chris Hughton ei ottanut itseensä Norwichin jouduttua teurastuksen kohteeksi Manchester Cityn vieraana.

Canaries oli jo puoliajalla 4-0-tappioasemassa ja isäntien heikosta viimeistelystä sekä John Ruddyn huippupelastuksien ansiosta loppulukemat jäivät ”vain” 7-0:aan.

Hughton kertoi ottelun jälkeen, ettei hänellä ole tarvetta arvioida omaa asemaansa, vaikka Norwich on juuttunut putoamisviivan tuntumaan kahdeksalla pisteellään kymmenen pelatun ottelun jälkeen.

- Luotan omiin kykyihini ja pelaajiini pukuhuoneessa. Olemme olleet tässä tilanteessa aiemminkin, vaikkakin tällainen tappio on uutta, Hughton kommentoi.

- Meidän on nollattava mahdollisimman nopeasti ja oltava paljon parempia ensi viikolla. Tämä kirpaisee tällä hetkellä, sillä osa kannattajistamme matkusti Manchesteriin jo keskellä viikkoa ja petimme heidät tänään, Kanarialintujen luotsi pahoitteli.

Itse ottelu oli Canariesin osalta ohitse jo 25 minuutissa, kun taululla komeilivat 3-0-lukemat mestaruudesta kamppailevalle Citylle.

- Se oli vaikeaa alusta loppuun. Tiesimme heidän laatunsa ja he totisesti näyttivät sen. On muistettava heidän tasonsa, mutta emme silti voi päästää sellaisia maaleja kuin tänään, Hughton myönsi.