Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Norwich ei aio hätäillä siirtomarkkinoilla

  • maanantai, 17 joulukuu 2012 18:17

Loistavaa virettä uhkuvan Norwichin manageri Chris Hughton vakuuttaa, että mahdolliset siirrot tammikuun aikana harkitaan huolellisesti.

Canaries on sarjataulukossa seitsemännellä sijalla ja edellisistä 12 Valioliigaottelustaan se on hävinnyt ainoastaan yhden.

Hienosta vireestä huolimatta joukkueen on huhuttu etsivän myös vahvistuksia. Brittimedia on nostanut esiin mm. Brighton-hyökkääjä Craig Mackail-Smithin sekä samaista seuraa edustavan keskikenttäpelaaja Liam Bridcuttin.

- Tietenkin tutkit vaihtoehtoja joukkueesi vahvistamiseen, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Meillä on erittäin kilpailukykyinen ja vahva joukkue, joka taistelee, manageri Hughton selvitti Sky Sportsille.

- Joskus pelaajien, joiden kuvittelet vahvistavan joukkuettasi, hankkiminen ei ole järkevintä tammikuussa. Me tarkastelemme tilannetta, mutta jos minulta kysytään niin hankimme pelaajia, muusta en tiedä.

- Jokainen ottelu tulee olemaan meille haastava ja meidän täytyy olla parhaimmillamme voittaaksemme. Meidän täytyy olla kurinalaisia jokaisessa tilanteessa ja kaiken tulee perustua hyvään työmoraaliin, Hughton summasi menestyksen avaimia jatkoa varten.

Norwich jatkaa urakkaansa viikonloppuna vierailemalla toisen yllättäjäjoukkueen West Bromin vieraana. WBA on kutkuttavasti kaksi pistettä Canariesia edellä sarjataulukossa.